PS5 Yardım PS5 Linux

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Linux başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Linux
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,118
623
113
40
Değerli yönetici arkadaşlar mctuna @mctuna Castellanos @Castellanos vs diğer yöneticiler, yarından itibaren PS5 üzerinde Linux denemelerine başlayacağım. PS5 Linux bölümü açılmasını tavsiye ediyorum. Kafaya takılan tüm sorulara cevap vermek için ve Türkçe ileri düzey rehberleri hazırlıyorum. Artık tüm donanım stabil olduğu için tüm testleri günlük paylaşacağım, bu konuda Türkçe kaynak eksikliğini gidermeyi planlıyorum, şimdiden herkese iyi forumlar 🫶

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
249
46
28
60
simdiden rehberligin icin tesekkurler. keske dusuk versiyonda kalsaymisim simdi linux'den de olduk.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,118
623
113
40
simdiden rehberligin icin tesekkurler. keske dusuk versiyonda kalsaymisim simdi linux'den de olduk.
5.50’ye kadar linux gelecek ama 4.51 kadar olan gibi değil, Sanal makina olarak çalışıyor PS5 sistemi üzerinde, ama Hypervisor hack’e sahip cihazlarda 4.XX native olarak çalışıyor. Ben umutluyum zamanı geldiğinde Flow daha üst sürümler için private exploit’i yayınlayacaktır. Şu an zaten küçük bir grup olarak test ediyoruz.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,950
1,813
113
Faydalanacaklar için çok güzel haberler bunlar.Biz seyirci kalacaz ama olsun elimizdeki nimet gercekten bu zamanda. İyi tarafından bakmak gerek 7.60 ile başladık 10.01 ile devam tam gaz

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,118
623
113
40
Faydalanacaklar için çok güzel haberler bunlar.Biz seyirci kalacaz ama olsun elimizdeki nimet gercekten bu zamanda. İyi tarafından bakmak gerek 7.60 ile başladık 10.01 ile devam tam gaz
Çok haklısın bir oyun 4k fiyat olmuş, elimizdekinin kıymetini bilmeliyiz. Zaten tüm güncel oyunlar geliyor yakında, 10.01 gibi bir FW şu an için bir nimet.